8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

Esküvő

Az Anna - bálok helyszínén

A tökéletes balatoni esküvőhelyszín

Vendégvárás és boldogító igen az Anna-bálok helyszínén, a balatonfüredi Anna Grand Hotel évszázados falai között.

Az Anna Grand Hotel étterme és kapcsolódó árkádsora kitűnő helyszíne nagyszabású esküvői fogadásoknak, vacsoráknak. A 200 éves műemlék épületben található bálterem és az alatta elhelyezkedő patinás étteremben 200-200 fős ültetett fogadásokra van lehetőség. Tavasztól őszig az árkádsorral, teraszokkal együtt kapacitásunk akár 500 főre bővülhet.

Családias esküvőnek keres helyszínt?

Az Ipoly Residence szárny a diszkrét luxus érzését kelti egy 120 éves eklektikus műemlék épületben, a Tagore sétányhoz kapcsolódva, a Balaton-parttól 50 méterre. 

Kihasználva a szálloda egyedi adottságait, a víz közeli, csendes, nyugodt, exkluzív környezetet, a helyszín tökéletes harmonikusságát, az Ipoly Residence ideális helyszín egy maximum 50 fős nyugodt, intim hangulatú esküvő megrendezésére.

Rólunk mondták

“Az Anna Grand Hotelben tartottunk az egyházi esküvőnk utáni mulatságot. A szervezés és lebonyolítás tökéletes és profi volt a szálloda részéről. Ritkán találkozni ilyen profi és szakképzet emberekkel egy szállodában. A szálloda, a rendezvény terem és a környék, az alkalomhoz illő, jobbat szinte lehetetlen találni. Csak így tovább és köszönet mindenért.”

András és Andrea (Tripadvisor)

Legyen szállodánk az esküvőszervezője

Szállodánk esküvőszervezői díjmentesen állnak az ifjú pár rendelkezésére az egyeztetések, helyszínbejárások alatt és ajánlatunkat minden esetben személyre szabjuk az esküvői büdzsé figyelembevételével.

Ajánlatkérés

A helyszínek

- Történelmi környezet Balatonfüred reformkori városközpontjában -


Az Anna Grand Hotel és az Ipoly Residence többféle látványos, történelmi helyszínt kínál az Önök balatonfüredi esküvőjére, legyen szó fogadásról, ceremóniáról, fotózásról, családias vagy nagyszabású eseményről.

Étterem - Esküvői fogadás, vacsora

Az Anna Grand Hotel étterme és kapcsolódó árkádsora kitűnő helyszíne nagyszabású esküvői fogadásoknak, vacsoráknak. A 200 éves műemlék épületben található patinás étteremben 200 fős ültetett fogadásokra van lehetőség. Tavasztól őszig az árkádsorral, teraszokkal együtt kapacitásunk akár 500 főre bővülhet.

Bálterem - Esküvői fogadás, vacsora

Esküvői fogadások, vacsorák kitűnő helyszíne szállodánk bálterme, mely ültetéstől függően 150 – 200 fő befogadására alkalmas. A terem egy beépített színpaddal rendelkezik.

Mediterrán udvar - Ceremónia

Örömmel biztosítunk helyszínt a ceremóniákra, kül- és beltéren egyaránt. Ideális lehet a szálloda díszkertje, terasza, bálterme. Kérjük, egyházi ceremóniák esetén az illetékes felekezettel, polgári szertartások lebonyolítása esetén az illetékes Polgármesteri Hivatallal szíveskedjenek felvenni a kapcsolatot.

Fehér Ipoly Étterem - Esküvői fogadás, vacsora

Az Ipoly Residence szárny a diszkrét luxus érzését kelti egy 120 éves eklektikus műemlék épületben, a Tagore sétányhoz kapcsolódva, a Balaton-parttól 50 méterre. Kihasználva a szálloda egyedi adottságait, a víz közeli, csendes, nyugodt, exkluzív környezetet, a helyszín tökéletes harmonikusságát, az Ipoly Residence ideális helyszín egy maximum 50 fős nyugodt, intim hangulatú esküvő megrendezésére. Fehér Ipoly étterem: 40 fő befogadására alkalmas (Ipoly Residence) Guardian terem: 35 fő befogadására alkalmas (Ipoly Residence)

Esküvői szolgáltatások

Próbavacsora az Anna Grand éttermében

Az esküvői menüsor előzetes kóstolását 2 fő részére ingyenesen biztosítjuk.

Menyasszonyi torta a Anna Café-ból

Cukrászatunk örömmel készíti el az esküvői tortát az ifjú pár kívánságainak megfelelően, vagy torta behozatala is megoldható.

Helyszíni ceremónia és fotózás

Csak azoknak a pároknak lehetséges, akik az Anna Grand Hotelben tartják esküvői fogadásukat is.

Spa kezelések

Az esküvő előkészületek közepette vegyék igénybe stresszoldó, frissítő masszázsainkat, kezeléseinket. Tekintse meg spa szolgáltatásainkat itt.

Egyéb részletek, szolgáltatások

Kérésre – a megrendelést követően – az általunk ajánlott szolgáltatók elérhetőségeit az Önök rendelkezésére bocsátjuk, a következő szolgáltatási körökből:
• igény esetén Herendi porcelánnal történő terítés
• esküvői smink, frizura
• zenekar, fotós
• dekoratőr, virágdíszítés
• grafikus (meghívó, menükártyák, ültetőkártyák)
• ceremóniamester / vőfély
• nosztalgia vonat, autóbérlés
• tolmács, babysitter
• kedvezményes szobaárak és parkolás

Fotó galéria

Esküvő brossúra

Tortaválaszték

Kérje személyre szabott ajánlatunkat:

Esküvőszervezőnk javaslatokat tesz a helyszínre, menüsorra, lebonyolításra, Önöknek csak ki kell választani, ami leginkább megfelel az elképzeléseknek.

Ajánlatkérés