8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

Tulajdonosi köszöntő

Tulajdonosi köszöntő

A régi-új kövekből gyúrt balatonfüredi Anna Grand Hotel más, mint mások.

Műemlék épületként kiemelkedik Balatonfüred szálláshely kínálatából és ahogy minden jó helynek van története, úgy az Anna Grand Hotel is magán hordozza az elmúlt 200 év történelmi eseményeit.

A beruházás során az Anna-bálok épületében a műemléki értékek megőrzése mellett a reformkor szellemét kívántuk visszahozni és ezzel párhuzamosan egy, a mai kor követelményeinek megfelelő szállodát kialakítani.

 

Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is köszönthetjük Önöket Balatonfüred szívében az Anna Grand Hotel évszázados falai között, legyen szó akár családi nyaralásról, akár romantikus elvonulásról, akár testi-lelki feltöltődésről.

 

Pihenjen, szórakozzon, kapcsolódjon ki ebben a történelmi környezetben.

Lengyel család és az Anna Grand Hotel közel 100 dolgozója

 

Szállodánkról

Balatonfüred az 1800-as években, a reformkorban indult fejlődésnek és mára Magyarország egyik leglátogatottabb üdülőhelyévé vált kulturális és építészeti öröksége, festői környezete, enyhe szubmediterrán klímája miatt. Balatonfüred a füredi savanyúvíznek köszönhetően gyógyüdülőváros lett és 1987 óta a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa.

A négycsillagos Anna Grand Konferencia és Wellness Hotel, Közép–Európa legnagyobb édesvízi tavának északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő – téli, nyári teniszpályákkal, játszóterekkel -, határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest.

A főépülettől 100 méterre található exkluzív, lakosztályokkal rendelkező Hotel Ipoly Residence nevet viselő szárnyunk egy 120 éves eklektikus műemlék épületben kapott helyet Balatonfüred reformkori városrészének legfrekventáltabb részén. (link az Ipolyra)

A balatonfüredi Anna Grand Hotel évszázados falai között 100 szobát és az Ipoly Residence szárnyban további 6 prémium szobát és 8 lakosztályt alakítottunk ki.

A szállodában a műemléki értékek megőrzésével többek között helyet kapott az 1200 nm-es wellness részleg szaunavilággal, spa és beauty részleg, thai masszázs központ, bowlingpályák, kávéház és cukrászda, étterem, fogászati klinika, vitális tér terápián alapuló Biomed gyógyszalon.

Mindezek mellett az Anna Grand Hotel a díszteremmel és szekciótermeivel egyedi helyszínt biztosít rendezvényekre, konferenciákra, partnertalálkozókra, esküvőkre, családi ünnepségekre, az Ipoly Residence épülete pedig kizárólagosan is használható tréningekre, zárt körű eseményekre.