8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

NYÁR – Előfoglalási kedvezménnyel

Ajánlatunk 2017. május 25-szeptember 30-a közötti időszakra érvényes.

Nyári wellness pihenés hétköznap és hétvégén Balatonfüred történelmi városközpontjában a Balatontól 200 méterre,  az Anna Grand Hotelben, az Anna-bálok helyszínén

Elérhető akár  15 000 Ft-tól / fő / éj Classic szobában kétágyas elhelyezés esetén

Foglalja le nyaralását 10% kedvezménnyel 2017. április 30-ig

Foglalás ›

A szobafoglalástól a kijelentkezésig minden gördülékenyen, barátságosan történik. A személyzet kedves és segítőkész. A szoba tisztasága és felszereltsége megfelelő. A wellness részleg minden igényt kielégít, és mérete folytán nem zsúfolt. A reggeli és vacsora minősége egyaránt kitűnő, választékos.

“Jól éreztük magunkat!”

Nagyon barátságos, családias hangulatot tud teremteni a hotel színvonalának megfelelő, udvarias személyzet. Egyáltalán nem éreztem elveszettnek magam a számomra ,,idegen” , magas színvonalat képviselő helyen.

“Magas színvonal”
vélemény

Elhelyezkedés

A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 200 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest.

Spa & Beauty

Kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések szolgálják a teljes testi-lelki megújulást az Anna Grand Hotel Spa részlegén. Kezeléseinkhez csak természetes alapanyagokból készült termékkel dolgozunk. Orchidea Thai Masszázs Központunkban masszőrnőink felismerik a vendégek problémáit, és orvosolják azt. 

Aktív kikapcsolódás

4 sávos bowling pálya, billiárd , csocsó, darts várja vendégeinket szállodán belül. Bérelhető kerékpárjaink és segway túráink felejthetetlen élményt nyújtanak minden évszakban. A szálloda közvetlen szomszédságában a Kiserdőben futópályák és téli-nyári teniszpályák találhatók

Programok

Használja ki a  nyári Balaton adottságait. Strandoljon, vitorlázzon, vagy csak egyszerűen élvezze a napsütést a magyar tenger partján. A híres Anna-bálok páratlan élményt nyújtanak minden évben. Korzózzon a híres Tagore sétányon, ahol 2017-ben a világbajnokságot élőben is nyomon követheti vagy ízlelje meg a  Balatonfüredi borhetek régiós borait.