8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

MITŐL EGYEDÜLÁLLÓ AZ ANNA GRAND HOTEL?

Egyedülálló környezet Balatonfüred szívében

A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest. Az Anna-bálok épületében a műemléki értékek megőrzése mellett a reformkor szellemét kívánjuk visszahozni és ezzel párhuzamosan egy, a mai kor követelményeinek megfelelő szállodát kialakítani.

Meditatív wellness tér

Az Anna Grand Hotel wellness részlege kizárólag beltéri elemekből áll, de az üvegfal miatt a fürdőzők a szabadban érezhetik magukat télen-nyáron. A medencék színei a Balaton két jellemző színét, a kéket és a zöldet adják vissza, a wellness tér inkább meditatív, a környezetbe illeszkedő természeti fürdőhely. 2009-ben az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital elnyerte a Day Holiday Kft. Aranynap díját az "Év vidéki wellness szállodája" kategóriában. 2012. március 24-én újabb elismerésben részesültünk: a Best of Budapest & Hungary rangos díját kapta meg a szálloda a "Legjobb wellness hotel 2011." kategóriában. "Legjobb wellness hotel 2012"díj 2013. március 23-én az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital ismét elnyerte a Best of Budapes t& Hungary rangos díját a "Legjobb wellness hotel 2012" kategóriában.

Tágas, kényelmes szobák

Az épületegyüttes műemlék részében 62 db nagy belmagasságú és méretű szoba biztosítja Vendégeink kényelmét. A magyarországi szállodák közül először az Anna Grand Hotel szobáit rendezték be a Demko Feder Kft. által speciálisan a szállodák számára tervezett és kivitelezett Royal bútorcsaláddal, amelyet 2007-ben „Magyar Termék Nagydíjjal" tüntettek ki.

Pezsgős reggeli az Anna - bálok helyszínén

Az Anna Grand Hotel éttermében, az Anna -bálok helyszínén pezsgős reggelivel várjuk Vendégeinket. Arra törekszünk, hogy helyi termelők minőségi alapanyagait használjuk mind a reggelihez, mind félpanziós étkezéseknél.

A vendéget valóban vendégnek tekintő szálloda

Az elegáns külsőhöz igazodva a klasszikus szabályok szerint működő, a vendéget valóban vendégnek tekintő szállodát szeretnénk kialakítani.

Vélemények