8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

A 120 éves eklektikus műemlék épület Balatonfüred reformkori városrészének legfrekventáltabb részén, közvetlenül az Emlékparkhoz és a híres Tagore Sétányhoz kapcsolódva, a Balaton-parttól 50 méterre, festői környezetben helyezkedik el.

 

Az 1894-ben, Fehér Ipoly pannonhalmi főapát által építtetett szállóban a nyitás utáni években Stefánia főhercegnő és Horthy Miklós is pihent.

A magas minőségi elvárásoknak megfelelően kialakított 8 különböző méretű designer lakosztály és 6 prémium szoba kiszolgálásához étterem kis különteremmel, 50 m2-es konferenciaterem, wellness szolgáltatások (jacuzzi, infra-, és finnszauna), valamint a 100 méterre lévő Anna Grand Hotel teljes infrastruktúrája – garázs, 1200 m2-es wellness központ, 4 sávos bowlingpálya, vendéglátóegységek, stb –, is rendelkezésre áll.

 

A háromszintes, nemdohányzó, akadálymentesített Ipoly Residence az igényesen berendezett és megtervezett tágas szobáival és különböző méretű, részben teraszos lakosztályaival a diszkrét luxus érzését kelthetik a már – már tökéletes kikapcsolódáshoz.

Wellness

A teljes szabadsáérzetét keltő, 24 óráát nyitva tartó wellness részlegen a jacuzzi felett Swarovski által tervezett, kristályokkal kirakott mennyezet is a helyszín eleganciáját igazolja.

A pezsgőfürdő mellett cédrusfa borítású infra szauna és finn szauna található, valamint a szálloda közvetlen környezetében sportolási-, kikapcsolódási lehetőségek tárháza – így vitorlázás, golfozás, tenisz, lovaglás, kirándulások Tihanyba, Herendre, Veszprémbe -, biztosított.

Rendezvények, esküvők

Ajánlatot kérek

Méretéből adódóan a Hotel Ipoly Residence  zártkörű használatát is szívesen biztosítjuk kisebb volumenű (~ 40 fő) céges rendezvények, tréningek, felső vezetői megbeszélések helyszínéül, de éppúgy alkalmas meghitt hangulatú, családi rendezvények lebonyolítására is. Guardian termünk  légkondícionált, szőnyegpadlós burkolattal és páratlan Balaton parti panorámával rendelkezik, cca 50 m-re a  híres Tagore sétánytól.  Az Ipoly Residence ideális helyszín egy maximum 40 fős intim hangulatú esküvő megrendezésére is.