8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

12 Már

Gyermekanimáció

Amint megérkezik a jó idő, meghosszabbodnak a nappalok, feléled a természet, nő a napsütéses órák száma, szépen lassan eljön a tavaszi szünet is. A végeláthatatlan, hideg telet felváltja a zöld, madárcsicsergős tavasz. Érdemes tehát a téli fáradságot végleg kipihenni és megújult erővel folytatni az évet.

 Az egyik legjobb módja a pihenésnek a későn kelés, a naphosszat tartó wellnessezés, a szaunázás, a fürdőzés, a finom ételek fogyasztása, a finom italok kortyolása illetve a megfelelő közeg megteremtése, azaz a csend és a nyugalom teljessége. Szerencsére ezt a nyugalmat nemcsak a hotelbe érkező párok élvezhetik, hanem az ide látogató családok is. A balatonfüredi Anna Grand Hotel a tavaszi, őszi és téli iskolai szünetekben rendszeresen szervez az itt vendégeskedő szülők gyermekeinek animációs programokat. A közelgő tavaszi szünetre szervezett animációs program azért is különleges, mert szezonális, húsvéti programokkal várja a kicsiket.

 

Többek között lehetőségük adódik húsvéti ablakdíszeket készíteni, tojást színezni, kreatív kézműves tárgyakat alkotni, de nagy szerepet kap majd a mozgás is, ahol Nyuszi Akadémián, Nyuszi golfon, Csibe rally-n vehetnek részt és  sor kerül az elmaradhatatlan tojás keresésre, illetve a Nyuszi Disco táncos mulatságra is.

 

 

A gyermekekkel foglalkozó animátorok jobbnál-jobb játékokkal, színes és választékos programokkal várják a lurkókat 3 éves kortól. A programot lebonyolító animátorok kivételes kedvességgel és figyelemmel kezelik majd gyermekeiket, így nyugodtan hátradőlhetnek és élvezhetik a hotel minőségi szolgáltatásait.

Válogathatnak a frissítő masszázsok közül, kipróbálhatják a különböző típusú szaunákat, játszhatnak a bowling pályán, megkóstolhatják a reformkori receptek alapján készült házi süteményeket, részt vehetnek az előző blog bejegyzésben is megemlített reformkori sétán és élvezhetik a Balaton-part lenyűgöző szépségét.

Miközben gyermekeik jól érzik magukat, játszanak, nevetnek, közösségben vannak, felfedezik maguk körül a környezetüket. Ez a szolgáltatás remek a gyerekeknek és a szülőknek is, hisz fontos néha kicsit kikapcsolódni, kényeztetni magunkat, és a gyerekeket is új, pozitív impulzus éri, barátokat szerezhetnek, új emberekkel ismerkedhetnek meg, miközben játszva tanulhatnak, fejlődhetnek.

Mindenképp érdemes ezzel a nagyszerű lehetőséggel élni az ide látogató családoknak, és a szó legnemesebb értelmében felejthetetlen napokat eltölteni a történelmi hangulatú Balatonfüred legpatinásabb hotelében, az Anna Grand Hotelben, ahol a kultúra és a kényelem találkozik.

További részletek  szállodánk honlapján vagy az Anna Grand Hotel Wine & Vital Facebook oldalán, illetve a szálloda recepcióján. 

Kollégáink az alábbi elérhetőségeken is állnak rendelkezésre: 

Telefon: 06-87/581-200, E-mail: reservation@annagrandhotel.hu

Leave a Reply