8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

BIOMED GYÓGYSZALON

Az Anna Grand Hotelban található BIOMED GYÓGYSZALON egyéni, testreszabott vizsgálattal, kezelésekkel várja gyógyulni vágyó vendégeit.

Szolgáltatások

  • Vitális Tér Terápia – Állapotfelmérés kezeléssel  8 500 Ft.-
  • Személyre szabott kezelések Mitosan és Biomag készülékkel 8 500 Ft.-
  • Infrakabin, Infra Spa méregtelenítés 2 500 Ft.-
  • Alakformálás Bemer Fit készülékkel 1 200 Ft. –
  • Bemer 3000 SLT fény és elektromágneses mező terápia 3 500.-

Vitális Tér Terápia, állapotfelmérés

A VITÁLIS TÉR TERÁPIA rendkívül hatékony természetgyógyászati eljárás, amely számos más terápiás módszerrel jól kombinálható ill. más készülékekkel is összekapcsolható.Használata nem invazív és teljesen fájdalommentes; gyermekeknél újszülött kortól alkalmazható.A terápia aktív, mérhető, a sejtekbe közvetlenül behatoló elektromágneses jeleket (nem áramot) alkalmaz. A terápiás jelek nem egyedi frekvenciák, hanem terápiás spektrumot alkotnak; a mintát a természetben előforduló szélessávú spektrumok szolgáltatták. A terápiás jelek erőssége fiziológiailag illesztett és megfelel a természetben előforduló sugárzások intenzitásának.

Miért olyan fontos a Vitális Tér számára a fiziológiás energia felépítése?

A krónikus betegedések és az akut patológus terhelések közös háttere a fiziológiás energia hiánya. A sejtek egymás közötti kommunikációját finom elektromágneses jelek vezérlik, melyek a kémiai folyamatok fölé vannak rendelve.  A biokémiai folyamatok tartós változása, a Vitális Tér változását vonja maga után. Amennyiben a Vitális Tér tartósan megváltozik, a biokémia és az immunrendszer viselkedése is változik. 

A szervezet sejtjei a helytelen táplálkozás, a környezti  terhelések, allergének, toxinok stb. következtében folyamatosan túlterhelődnek és így energiaszintjük egyre inkább gyengül és a szervezet önszabályozó képessége is csökken. Amennyiben a sejtek energiaállapota nem javul és a szervezetet nem további terhelések érik, így krónikus állapotba kerülhet. 

Milyen korszerű technológiát alkalmaz a Vitális Tér Terápia?

A Vitális Tér Terápia aktív, mérhető, a sejtekbe közvetlenül behtaoló elektromágneses jelenket (nem  áramot) alkalmaz. A terápiás jelek nem egyedig frekvenciák, hanem terápiás spektrumot alkotnak. A széles frekvenciatartomány 1 alattitól néhány milliárd  Hz-ig terjed. A Vitális Tér Terápia számára a mintát a természetben előforduló szélessávú spektrumok szolgáltatták. A terápiás jelek erőssége fiziológialiag illesztett és megfelel a természetben előforduló sugárzások intenzitásának. 

Személyre szabott kezelés

Új, Svájcban kifejlesztett orvosi technológiával, az egész szervezet müködéséről tájékoztatást adó pontos,megbízható vizsgálat, melynek segítségével lehetőség nyílik a testben zajló korai stádiumú kóros folyamatok felismerésére. Vitális Tér Terápia segítségével az állapotfelmérés során talált elváltozások célzott,személyre szabott kezelésére nyílik lehetőség.

A kezelések pozitív hatásai:

> immunrendszer erősítése
> öngyógyító erők serkentése
> a szervezet belső egyensúlyának helyreállítása
> a regenerációs idő rövidítése

Legfőbb alkalmazási területei:

> akut és krónikus mozgásszervi,
> reumatikus megbetegedések;
> fájdalommal járó állapotok, sérülések;
> akut és krónikus gyulladások;
> allergiák; bőrbetegségek,
> anyagcsere zavarok;
> fémes, toxikus terheltségek;
> gombás megbetegedések,
> parazita okozta terhelések;
> sérülés, ill. operáció utáni sebgyógyulás;
> autoimmun megbetegedések;
> vírusos-, bakteriális fertőzések;
> alvászavar.


Bejelentkezés, időpontegyeztetés:

+36 30 500 38 83