8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

Bálok és koncertek

Az Anna - bálok helyszíne, a tökéletes helyszín

Díszterem

A 200 éves múltra visszatekintő szálloda épületében található báltermünk, mely ~300 fő befogadására alkalmas. A terem beépített színpaddal, valamint ruhatárral is rendelkezik. A bálterem az alábbi funkciókra is tökéletes helyszín: színházi előadás, hangverseny, koncert, bálok

Mediterrán udvar

Szállodánk 200 éves falai veszik körbe a 200 fő elhelyezésére ideális Mediterrán udvart, amely márciustól-novemberig különböző kültéri aktivitások helyszínéül szolgálhat, legyen szó színházi előadásról vagy akár egy kora esti hangversenyről.

BÁLOK AZ ANNA GRAND HOTELBEN

Anna - Bál

Az Anna Grand Hotel patináns termeiben és kertjében tartják az 1824 óta megrendezésre kerülő elegáns és világhírű balatonfüredi Anna-bált.
Tovább ›

BORBÁLA - NAPI BORBÁL

Minden év Borbála névnaphoz legközelebb eső szombaton kerül megrendezésre a Borbála – napi Borbál, ahol Vendégeink az újbor versenyére nevezett borokat kóstolhatnak és értékelnek.

Reformkori bál

A reformkor jegyében minden év szeptemberben megelevenedik a város, kosztümös felvonulás, zene és színházi előadások és reformkori bál várja a Vendégeket, melynek szállodánk étterme ad otthont.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Ajánlatkérés