8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

Wellness

Wellness & Spa

Az Anna Grand Hotel wellness részlege kizárólag beltéri elemekből áll, de az üvegfal miatt a fürdőzők a szabadban érezhetik magukat télen-nyáron. A medencék színei a Balaton két jellemző színét, a kéket és a zöldet adják vissza, a wellness tér inkább meditatív, a környezetbe illeszkedő természeti fürdőhely.

Az 1200 m2-es wellness részlegen feszített víztükrű úszómedence, élményfürdő, jacuzzi, finn szauna, infraszaunák, gőzkabin, Kneipptaposó, jégkút található.

Beltéri élményfürdőnk élmény elemei: levegő fekpad, nyakzuhany, ülőpad pezsegtetés, gejzír valamint pezsgőfürdő teszi varázslatossá a fürdőzést.

A főépülettől 100 méterre található Ipoly Residence nevet viselő szárnyunkban egy 24 órán át nyitva tartó külön wellness részleg áll az ott tartózkodó vendégeink számára. 

Anna Grand Hotel wellness

MEDENCÉK

TípusElhelyezkedésHosszúság (m)Mélység
(m)
Hőfok
(°C)
Úszómedencebeltéri171,527
Élménymedencebeltéri220,9 – 1,231 -32
Jacuzzibeltéri  35 – 36

SZAUNAPARK

TípusElhelyezkedésHőfok
C)
Férőhely
(db)
Darabszám
(db)
Finnbeltéri85 -95151
Infrabeltéri35-602-2-43
Gőzfürdőbeltéri45 – 50 151

"Év vidéki wellness szállodája"

2009-ben az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital elnyerte a Day Holiday Kft. Aranynap díját az "Év vidéki wellness szállodája" kategóriában.2012. március 24-én újabb elismerésben részesültünk: a Best of Budapest & Hungary rangos díját kapta meg a szálloda a "Legjobb wellness hotel 2011." kategóriában."Legjobb wellness hotel 2012"díj 2013. március 23-én az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital ismét elnyerte a Best of Budapes t& Hungary rangos díját a "Legjobb wellness hotel 2012" kategóriában.

SPA MENÜ

Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Professzionális arc- és testkezeléseinkhez kizárólag természetes alapanyagokból készült Ahava és Kurland termékeket használunk.
Tovább

BEAUTY MENÜ

Személyre szabott kozmetikai szolgáltatásokkal várjuk nyugodt, kényelmes környezetben Vendégeinket. Professzionális arc- és testkezeléseinkhez használt világhírű Ahava és Kurland kozmetikumok nem tartalmaznak egészségre károsító anyagokat, parabeneket, szilikon olajokat, kőolajszármazékokat és természetesen állatkísérletektől is mentesek.
Tovább

THAI MASSZÁZS KÖZPONT

Masszőrnőink Thaiföldön sajátították el a thai masszázs évszázados titkait, különleges fogásait. Az egész testen alkalmazott eljárás során masszőrnőink felismerik a vendégek problémáit, és orvosolják azt.
Tovább

Havi spa akció

Aktuális havi SPA ajánlatunk 30% kedvezménnyel foglalható.
Tovább ›

További információ:

+ 36 87 581 200,  reservation@annagrandhotel.hu

 


Nyitva tartás

Minden nap: 8 – 20 h – ig 


Wellness belépőjegy

Wellness és Spa részlegünk szabad kapacitás függvényében külsős Vendégeket is fogad. 

Tovább ›››