8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

Vélemények

"Felelősség a Közösségért és Környezetért" díj

“Az Anna Grand Hotel tulajdonosa többek között azzal segíti a város és a megye munkáját, hogy térítésmentesen bocsátja rendelkezésre a városi rendezvények számára helységét, kedvezményesen biztosít szállást a városi, megyei, de akár országos rendezvényeknek. ” 

"Év vidéki wellness szállodája"

2009-ben az Anna Grand Hotel**** Wine&Vital elnyerte a Day Holiday Kft. Aranynap díját az 
“Év vidéki wellness szállodája” kategóriában.

"Legjobb wellness hotel 2012"díj

2013. március 23-én az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital ismét elnyerte a Best of Budapes t& Hungary rangos díját a “Legjobb wellness hotel 2012” kategóriában.

Anna Grand Hotel**** Wine & Vital

négycsillagos Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Közép–Európa legnagyobb édesvízi tavának északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest. Balatonfüred város a műemlékekben gazdag, reformkori városközpontjának rehabilitációját és komplex fejlesztését európai uniós forrásokból valósította meg.

"Szép és jó, kitűnő az elhelyezkedése Balatonfüred központjában."

Gyönyörű környezetben van, szinte a füredi sétányon. Maga az épület is nagyon tetszett, nem hiába ad helyet minden évben a híres ” Füredi Anna bál”-nak. Az étterem, és az ételek rendben voltak. A wellness részleg is ok. Ha Balatonfüredre megyünk hétvégézni, valószínűleg újra ezt a szállodát választjuk.

– Tripadvisor 5 nappal ezelőtt

"Értékelés"

A szálloda szolgáltatásai minden tekintetben kiválóak. Nagyon szép és kényelmes szobánk volt, nagyon tetszett a fürdőszoba és az ételek is nagyon finomak voltak. Talán a szobában lévő TV lehetne nagyobb méretű. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a szállodát.

– Tripadvisor 5 nappal ezelőtt

"Jól éreztük magunkat a családdal"

Kellemes két napot töltöttünk itt a családdal. Jó szívvel ajánlom másoknak is. A szobánk tágas volt és kényelmes még gyerkőccel is. A wellnessben jól éreztük magunkat és a reggelik minősége is hozta az elvárt szintet. 😉

– Tripadvisor 6 nappal ezelőtt

"Igazi kikapcsolódás az Anna Grand Hotelben"

Kiváló!!! Szívből ajánlom mindenkinek, aki igazi kikapcsolódásra vágyik. A személyzet rendkívül segítőkész és kedves. Reggelizni a szálloda éttermében igazán pazar: a választék óriási, a minőség kiváló a hangulat és a kilátás felejthetetlen. Remek az épület elhelyezkedése. A miliő: senki nem idegeskedik, senki nem siet (persze a személyzet sürög-forog), mintha megállt volna az idő 1-2 órára. A wellness részleg tiszta, az elvárható alapszolgáltatások megtalálhatók. Pihentető időtöltés volt! Köszönjük mindenkinek, aki ehhez hozzájárult!:)

– Tripadvisor 1 héttel ezelőtt

"Tökéletes romantika"

Szuper jól éreztük magunkat, a szoba tágas és elegáns, az ágy hatalmas és kényelmes volt. Félpanziót kértünk, nagyon finomakat ettünk, külön köszönet a szakácsoknak. A személyzet kedves és segítőkész volt, mindenki mosolygott.

– Tripadvisor 1 héttel ezelőtt, Andrea

"Wellness kikapcsolódás"

Tökéletesen elégedettek voltunk mindennel! A wellness részleg kifejezetten szimpatikus és teljes körű élményeket kaptunk! Személyzet udvarias és segítőkészek voltak!! A szállás kulturált ,tiszta és rendkívül jól megközelíthető helyen van és maga a Balaton szépsége, ami számunkra igen vonzó és emiatt is választottuk az Önök Hotelét !

– Tripadvisor 1 héttel ezelőtt

"Nagyon jó"

Köszönjük szépen a lehetőséget ,hogy az önök hoteljában tölthettünk egy nagyon kellemes hétvégét. A személyzet nagyon kedves, udvarias és nem utolsó sorban profi módon végzi a munkáját. Sajnos a wellness részleget nem tudtuk kipróbálni, de ennek ellenére jól éreztük magunkat. Biztos, hogy ajánlani fogjuk másoknak is!

– Tripadvisor 2 héttel ezelőtt

"Visszafogott elegancia"

Jól éreztük magunkat a férjemmel. Az élményelemek a medencében kicsit hiányosan működtek és lehetne melegebb a vize ennek a medencének. Az ételek finomak voltak, a szoba kényelmes, a környék nagyon szép.

– Tripadvisor 2 héttel ezelőtt, Mariann

"Egy kellemes hétvége a gyerekekkel."

A személyzet zseniális, különösen az étterem. (A recepciót csak azért nem írom, mert szerencsére nem nagyon kellett kapcsolatba kerülnünk, mivel rendben volt minden.) Sok helyen voltunk már, sehol nem volt még hasonló sem a kiszolgálás minősége.

– Tripadvisor 2 héttel ezelőtt

"Balatoni tél"

Összességében kellemes pihenést nyújtó hely. Az élménymedence vize lehetne melegebb, vagy még egy jakuzzi kellene a melegebb víz miatt. Az étterem grillteraszon keresztül történő megközelítése a hidegebb időszakban kissé körülményes.

– Tripadvisor 2 héttel ezelőtt

"Kedves elegancia"

Kiváló színvonal, barátságos környezet. Szépen karban tartott szálloda, illetve kerti rész. Finom ételek, kedves kiszolgálás. A wellness kellemes, ideális a kikapcsolódáshoz. A szálloda szépen karban tartott, a szobák kényelmesek.

– Tripadvisor 3 héttel ezelőtt

"Visszafogottan elegáns, hangulatos hotel."

Mi nagyon jól éreztük magunkat, csak “nagyítóval” tudok hibákat találni. Ízléses berendezésű hotel, az ételek ízletesek. (Érdekes módon a 2. nap nekem sótlan volt minden, de ezt megoldottam. Lehet, hogy az aznapi szakács az egészséges, só mentes étkezés híve?) Ha nagyon hibát szeretnék keresni: az élménymedence buzgárjainak nincs ereje, elég lagymatagul nyomják a levegőt (de így sem volt rossz).

– Tripadvisor 2 héttel ezelőtt

"budapesti család"

Gyönyörű környezetben gyönyörű szálloda. Minden téren csak ajánlani tudjuk. Szívesen visszatérünk ide bármikor a jövőben is. Az őszi szünetben tartott animációs programokat is élvezték a gyerekek. A wellness részlegen lehetne egy ivókút, vagy ásványvizes ballon.

– Tripadvisor 3 héttel ezelőtt, Enikő

"Tavaszi pihenés"

A wellness részleg szép és hangulatos. A szálloda elhelyezkedése tökéletes, közel a parthoz, a környezet csodaszép, a személyzet kedves, a konyha pedig isteni. Szívesen megyünk máskor is. Füred bármikor gyönyörű.

– Tripadvisor 3 héttel ezelőtt, Petra

"Nagyon szeretnivaló"

Egyedülállónak, pároknak, családoknak egyaránt ajánlom, gyönyörű élmény, fantasztikus kikapcsolódás. Nagyon szép a környék is, múzeumokkal, gazdag tárlatokkal. A hotel falain elhelyezett emléktáblák felérnek egy irodalmi sétával. Még egyszer csak ennyit: nagyon-nagyon szeretni való, és minden évben vissza csábít :).

– Tripadvisor 5 héttel ezelőtt, Judit