8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

Valentin nap az Anna - bálok helyszínén

8 feb

A tökéletes Valentin napi ajándék

Vajon mi lenne a legmegfelelőbb Valentin napi meglepetés párunk számára, ami egyben romantikus, egyedi és alkalomhoz illő? Gyakran feltesszük ezt a kérdést a megfelelő ajándék kiválasztása előtt. Hadd könnyítsük meg a válaszát, ajándékozzon élményt!

Lepje meg párját egy igazán exkluzív Valentin napi borvacsorával a Balaton partján, ahol Önök mellett a gasztronómia és a bor kapja majd a főszerepet. A balatonfüredi Anna Grand Hotel ínyenc menüsorral és hozzáillő borválogatással várja a párokat.

Belépéskor welcome drink gyanánt Pántlika száraz Bubi Habzóborral ( Pántlika Pincészet, Dörgicse) köszöntenek, majd hideg előételként pedig füstölt pisztráng újragondolt Waldorf saláta, kaviár, bagett szerepel a menüsoron, Feind száraz  Rajnai Rizlinggel (Feind Borház, Balatonfőkajár) kiegészítve. A leves egy igazán egzotikus ízvilágú, chilis gyömbéres batáta krémleves, bacon chips-mogyoróolajjal megspékelve, mellé pedig a Pántlika száraz Dörgicsei Irsai Olivér (Pántlika Pincészet, Dörgicse) borát kínálják. A különleges, négyfogásos menüsor főétele pedig a kihagyhatatlan kacsamell, lilahagyma lekváros-aszalt szilvás házi derelye fűszeres Panko morzsában, narancsos édeskömény, amelyhez nagyszerűen illik Vylyan száraz Kakas Roséja (Vylyan Pincészet, Kisharsány).

A vacsoraest végét az ínycsiklandozó Vörösbársony, fehércsokoládé mousse, málna koronázza meg, karöltve a Babits félédes Tokaji Sárgamuskotályossal (Babits Pincészet, Tolcsva).

Nagyszerű lehetőség mindez, hogy kettesben töltsék el a szerelmesek ünnepét, kiváló fogások, finom borok és figyelmes kiszolgálás mellett.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, az Anna Grand Hotel február 10-én és 17-én, 18 órától rendezi meg Valentin napi gourmet borvacsoráját, ahol a Hotel és személyzete mindent meg fog tenni azért, hogy életük egyik legszebb és legfinomabb Valentin napi élményében lehessen részük.

További részletekért keressék fel az annagrandhotel.hu oldalát vagy az Anna Grand Hotel Wine & Vital Facebook oldalát, illetve a szálloda recepcióját az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 87 581 200

E-mail: reservation@annagrandhotel.hu.

 

 

Leave a Reply