8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

Spa & Beauty Salon

Beauty & Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Számunkra fontos, hogy a professzionális arc- és testkezeléseinkhezhasznált kozmetikumok természetes alapanyagokból és értékes gyógynövényekből készüljenek, ezért választottuk kezeléseink alapanyagául a Kurland®  és AHAVA® termékeket.

Kezeléseink hidratálják, táplálják, és regenerálják bőrét, és fontos tápanyagokkal látják el, miközben selymesen puhává, és bársonyossá varázsolják azt. Jöjjön el hozzánk, és kényeztesse magát különleges hatóanyagokat, és érzéki esszenciákat tartalmazó profi készítményekkel.

Spa Menü

Masszázsok, testkezelések, fürdők - Árlista
Letöltést pdf formátumban ›

Beauty Menü

Kozmetikai szolgáltatások, Arckezelések - Árlista
Letöltés pdf formátumban ›

Nyitva tartás

Minden nap:

8 – 20 óráig


További információ

Bejelentkezés, időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségeken: 

+36 87 581 200, reservation@annagrandhotel.hu

Wellness & Spa részlegünk szeretettel várja a külsős Vendégeket is, a szabad kapacitás függvényében.

Lemondási feltételek:

12 órán belüli lemondás vagy a kezelés kihagyása (no show) esetén a megrendelt szolgáltatások összegét 100%-ban szobaszámlájára terheljük.Kezelések időpontjának 12 órán belül történő módosítása: 3.000,-Ft.Kérjük a kezelések előtt 5-10 perccel érkezzenek. Kezelésekről való késés esetén a kezelés ideje azonos ár ellenében rövidíthető, hogy a többi vendéget ne érintse hátrányosan.