8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

Orchidea Thai Masszázs Központ

keleti hangulat, a lágy, megnyugtató zene, az inspiráló illatok
  • orchidea-thai massage
  • Thai Masszázs szalon
  • thai masszázs

A keleti hangulat, a lágy, megnyugtató zene, az inspiráló illatok, a gyertyafény és a szeparált masszázshelyiségek mind-mind vendégeink kikapcsolódását szolgálják.

Masszőrnőink Thaiföldön sajátították el a thai masszázs évszázados titkait, különleges fogásait. Az egész testen alkalmazott eljárás során masszőrnőink felismerik a vendégek problémáit, és orvosolják azt. A masszázs során a vendég valamennyi testrésze kezelés alá kerül a lábujjuktól egészen a fejük búbjáig.

Gyakorlott, szakképzett masszőrjeink nem csak tenyerükkel, de ujjhegyeikkel, térdükkel, könyökükkel, sőt még a talpukkal is masszíroznak, aminek az eredménye nem más, mint a vendégünk megnövekedett energiaszintje, és ellazult, feltöltődött közérzete.


Nyitva tartás

Hétfő – Vasárnap: 8 – 20h


Bejelentkezés, időpont egyeztetés:

+ 36 87 581 200

Árlista

20%-os kedvezmény kártya

Örömmel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy bevezettük a 20%-os, kedvezményes kártyát balatonfüredi és környékbeli lakóinknak. Számunkra kiemelten fontos minden környéken lakó ügyfél. Szeretnénk felajánlani egy 20%-os kedvezményes kártyát, thai masszázs szolgáltatásainkra. A kártyát az Anna Grand Hotel wellness recepcióján lehet átvenni, amely névre szól, az Orchidea Thai Massage szalon szolgáltatásaira lehet igénybe venni.

Páros romantika

Szeretne igazán és hosszasan ellazulni a kedvesével, szerelmével? Esetleg egy igazán meghitt és különleges programra vágyna párjával? Egy helyiségben, karnyújtásnyira, egymás mellett, fekszetek, relaxációs zene és gyertyafény teszi még hangulatosabbá az ott eltöltött időt. Teljes ellazulás, ajándék pezsgővel és csokoládéval kényeztetünk benneteket, így garantált a maximális feltöltődés és relaxáció. Együtt töltött idő, halk zene, nyugalmat adó környezet és harmónia.