8230 Balatonfüred Gyógy Tér 1.   | +36 87 581 200 | reservation@annagrandhotel.hu

NYÁR – Előfoglalási kedvezménnyel

Ajánlatunk 2017. május 25-szeptember 30-a közötti időszakra érvényes.

Nyári wellness pihenés hétköznap és hétvégén Balatonfüred történelmi városközpontjában a Balatontól 200 méterre,  az Anna Grand Hotelben, az Anna-bálok helyszínén

Elérhető akár  15 000 Ft-tól / fő / éj Classic szobában kétágyas elhelyezés esetén

Foglalja le nyaralását 10% kedvezménnyel 2017. április 30-ig

Foglalás ›

A szobafoglalástól a kijelentkezésig minden gördülékenyen, barátságosan történik. A személyzet kedves és segítőkész. A szoba tisztasága és felszereltsége megfelelő. A wellness részleg minden igényt kielégít, és mérete folytán nem zsúfolt. A reggeli és vacsora minősége egyaránt kitűnő, választékos.

“Jól éreztük magunkat!”

Nagyon barátságos, családias hangulatot tud teremteni a hotel színvonalának megfelelő, udvarias személyzet. Egyáltalán nem éreztem elveszettnek magam a számomra ,,idegen” , magas színvonalat képviselő helyen.

“Magas színvonal”
vélemény

Elhelyezkedés

A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 200 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest.

Spa & Beauty

Kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések szolgálják a teljes testi-lelki megújulást az Anna Grand Hotel Spa részlegén. Kezeléseinkhez csak természetes alapanyagokból készült termékkel dolgozunk. Orchidea Thai Masszázs Központunkban masszőrnőink felismerik a vendégek problémáit, és orvosolják azt. 

Aktív kikapcsolódás

4 sávos bowling pálya, billiárd , csocsó, darts várja vendégeinket szállodán belül. Bérelhető kerékpárjaink és segway túráink felejthetetlen élményt nyújtanak minden évszakban. A szálloda közvetlen szomszédságában a Kiserdőben futópályák és téli-nyári teniszpályák találhatók

Programok

Használja ki a  nyári Balaton adottságait. Strandoljon, vitorlázzon, vagy csak egyszerűen élvezze a napsütést a magyar tenger partján. A híres Anna-bálok páratlan élményt nyújtanak minden évben. Korzózzon a híres Tagore sétányon, ahol 2017-ben a világbajnokságot élőben is nyomon követheti vagy ízlelje meg a  Balatonfüredi borhetek régiós borait.


Fatal error: Uncaught exception 'JSMin_UnterminatedStringException' with message 'JSMin: Unterminated String at byte 396: ': true}); ' in /web/mc54623/annagrandhotel.hu/wp-content/plugins/wp-rocket/min/lib/JSMin.php:203 Stack trace: #0 /web/mc54623/annagrandhotel.hu/wp-content/plugins/wp-rocket/min/lib/JSMin.php(145): JSMin->action(1) #1 /web/mc54623/annagrandhotel.hu/wp-content/plugins/wp-rocket/min/lib/JSMin.php(84): JSMin->min() #2 /web/mc54623/annagrandhotel.hu/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/minify.php(229): JSMin::minify('\n (function(i,...') #3 [internal function]: rocket_minify_inline_js('\n (function(i,...') #4 /web/mc54623/annagrandhotel.hu/wp-content/plugins/wp-rocket/min/lib/Minify/HTML.php(243): call_user_func('rocket_minify_i...', '\n (function(i,...') #5 [internal function]: Minify_HTML->_removeScriptCB(Array) #6 /web/mc54623/annagrandhotel.hu/wp-content/plugins/wp-rocket/min/lib/Minify/HTML.php(105): preg_replace_callback('/(\\s*)<script(\\...', Array, '<!DOCTYPE html>...') #7 /web/mc54623/annagr in /web/mc54623/annagrandhotel.hu/wp-content/plugins/wp-rocket/min/lib/JSMin.php on line 203